Rinkka.comin tarina

rinkka tarina

Metsä. Järvi. Suo. Siinä on suomalaista sielunmaisemaa, joka on aina 1800-luvun romantiikan ajattelijoista lähtien kantautunut kansallisen identiteettimme osaksi. Se on käynyt läpi rankkoja vaaran vuosia, tarjonnut antimiaan, turvaa ja tarinoita.

Suomalainen ei koskaan unohda luontoa. Suomalainen haluaa sinne aina takaisin.

 
Yhtenä aamuna heräsi ajatus: ”Haluan perustaa retkitavarakaupan”. Idea muuttui nopeastikin todeksi, sillä yhteistyökumppani löytyi helpolla ja tuoterakennus pääsi vauhdissa päälle.

Nimen kanssa pähkäilimme tovin, jos toisenkin, enemmänkin ja viinin kera. Se oli hankala, mutta lopulta vastaus oli ihan silmiemme edessä: rinkka. Nimi osui vain kirkkaana salamana taivaalta kesken palaverin. Osoite varattiin välittömästi.

Syntyi rinkka.com.

Filosofiamme lähtee yksinkertaisista asioista

Rinkka.comin filosofia lähtee ajatuksesta ”jokaisen tulisi mennä metsään, edes kerran vuodessa”. Me haluamme sen vuoksi tarjota helpon valikoiman sekä aloitteleville että pitkän linjan metsänkävijöille.

Rinkka.com on meillä toki muutakin kuin metsäretkeilyä. Myös urbaanisti voi retkeillä, ja siksi olemme halunneet panostaa myös citykulkijan fiiliksiin. Tätä ajatellen Rinkka.comista saa tarpeelliset vaikka Flow-festarointiin tai interreilaukseen.

Valikoiman tarina

Valikoiman rakennus lähti päälle Retki Outdoorin reppujen ja rinkkojen valikoimasta. Tutuiksi tulivat olkaviilekkeet, erilaisten säilytyssivutaskujen tärkeys ja ergonomisuus. Nämä ovat hinta-laadussaan oikeasti järkkymahtavaa kamaa!  Tuotteiden tyyppauksen yhteydessä syntyivät ensimmäiset videotervehdykset kevättalvisessa metsässä.

Valikoimakartoitus laajeni entisestään, kun mukaan saimme Savotan upeat tuotteet. Nämä samat tuotteet ovat Suomen Puolustusvoimien käytössä, joten kestävyys on kursailemattoman hyvä. Valikoimaan ilmestyivät somehuomiota herättänyt hikimaja sekä muutama muu saunateltta.

Valikoiman metsästys ja tarinan kehitys jatkuvat. Tämä ei suinkaan ole vielä The End. :) 


Pieni hetki