SUP-LAUDAT

Taulukkona  Listana 

1 Nimike(ttä)

Miten valitset oikean SUP-laudan? Alla on kerrottu miten laudat poikkeavat toisistaan, ja voit sen avulla valita itsellesi parhaan SUP-laudan. Suurin eroavaisuus on laudan rakenteessa, onko se ilmatäytteinen vai kova lauta, ja kuinka monta kerrosta ilmatäytteisessä laudassa on.


Ilmatäytteinen vai kova SUP-lauta?


Mikäli säilytystilan puute on yksi huolenaiheesi SUP-lautaa valitessasi, kannattaa ihmeessä ottaa ilmatäytteinen lauta. Hyvät ilmatäytteiset SUP-laudat vastaavat ominaisuuksiltaan täysin kovia lautoja. Mikäli et tule tyhjentämään lautaa ikinä, ja säilytystilaa on riittämiin, saattaa kova lauta olla helpoin ja laadukkain ratkaisu.

 

Ilmatäytteisten SUP-lautojen erot

 

Suurin määrittävä tekijä ilmatäytteisissä SUP-laudoissa on kerrosten määrä. Kerrokset määrittävät lautojen jäykkyyden, joten kaksikerroksiset laudat ovat jäykempiä ja eivät taivu painosta niin helposti kuin yksikerroksiset. Tämän ansiosta kaksikerroksiset laudat ovat vakaampia ja mukavampia käyttää. Ilmatäytettävät laudat ovat myös helpompia kuljettaa mukana. Kaksikerroksisia ilmatäytteisiä lautoja valikoimassamme ovat esimerkiksi SUP-lauta Fly Air ja SUP-lauta WHOPPER ZEN.

 

Miksi valita kova SUP-lauta?

 

Kovaa lautaa ei tarvitse pumpata ennen käyttöönottoa, joten sen voi ottaa säilytyksestä ja viedä suoraan vesille nopeasti, joten se on hyvä erityisesti mökille. Kovissa SUP-laudoissa on pehmeä päälimateriaali joten niitä on mukava käyttää, pohja ja reunat ovat niissä kovaa materiaalia joten laudat liikkuvat helposti ja mukavasti. Kovia SUP-lautoja valikoimissamme ovat SUP-lauta WHOPPER ASAP ja SUP-lauta CRUISE ELEMENTS BLUE.

 

SUP-laudan valinta

 

Loppupeleissä käytössä ei ilmatäytteistä lautaa ei helposti erota kovasta laudasta, vaan valinta kannattaa tehdä käyttötarkoitusten perusteella. Riippuen siitä haluatko kantaa lautaa mukanasi, vaiko hankkia SUP-laudan mökillesi.

 

SUP-lautoihimme löydät myös karkuremmejä, meloja ja kuivasäkkejä tavaroiden säilytykseen Lisätarvikkeet kategoriastamme.

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: 010 3226 944 (arkisin klo 10-14)
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

Rinkka.com / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala

Y-tunnus 2357972-1

MAKSUTAVAT

- Verkkopankki, pankki- ja luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express), MobilePay, Klarnan lasku, yrityslasku 


TOIMITUS: Posti ja Matkahuolto

- Kirje, Postin pakettiautomaatti, Postipaketti Economy 16, Matkahuolto Lähellä-paketti, kotiinkuljetus, yrityspaketti


TOIMITUSMAKSUT

- 0–50€ tilaus: 4,90€ (SMARTPOST: 3,90€)
- yli 50€ pakettipisteeseen toimitettuna: 0€
- yli 50€ mutta alle 125€ kotiinkuljetuksena: 10€
- yli 125€ kotiinkuljetuksena: 0€

Pieni hetki