Rinkka, Savotta Jääkäri L 60 litraa (Rajajääkäri)

Lisää kuvia

Rinkka, Savotta Jääkäri L 60 litraa (Rajajääkäri)

Tuotekoodi: EDU0108730


- Vaativalle käyttäjälle
- Kestävä ja vedenpitävä
- Ergonominen
- Mukautuu moneen tarpeeseen
- Parannettu versio Rajapartiorepusta
- Suomalainen Avainlipputuote


HUOMIOITHAN, että saat valita mieleisesi lisätaskut tuotteen yhteydessä. Toimitamme ilman näitä valintoja pelkästään rinkan. 


ILMAINEN KOTIINKULJETUS!Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Tässä on rinkka, joka ei jätä pulaan kovassakaan paikassa. Jääkäri L on paranneltu malli 1989 Rajavartiolle suunnitellusta klassikkorepusta.

Miksi juuri tämä rinkka?

- Vaativalle käyttäjälle
- Kestävä ja vedenpitävä
- Anatominen
- Mukautuu moneen tarpeeseen
- Parannettu versio Rajapartiorepusta 
- Suomalainen Avainlipputuote 

Savotta Jääkäri L – Rinkka vaativiin olosuhteisiin

Savotta on halunnut viedä klassikoksi muodostuneen Rajapartiorepun seuraavalle tasolle. Rajavartion, erämiesten ja retkeilijöiden edelleen suosimasta Rajapartiorepusta on kerätty talteen käyttökokemukset ja toiveet vuosien varrelta. Jääkäri L:ssä on sama vahva tukirakenne, mutta uusittu reppupussi sekä kantojärjestelmä. Alumiininen ranka pitää rinkan hyvässä ryhdissä ja kestää kovaakin käyttöä. Uudenlaiset kantoviillekkeet ja lantiovyö tekevät rinkasta tukevan kantaa. Selkä ja hartiat eivät rasitu painavammastakaan lastista, sillä taakka jakautuu anatomisesti. Reppupussin kompressiohihnoilla saa kiristettyä vajaan kantamuksen napakaksi, hölskymättömäksi paketiksi.

Jääkäri L:n yksityiskohdat ja kattava kujasto mahdollistaa rinkan muokattavuuden monenlaisiin tarpeisiin. Kapeasta muodosta on hyötyä hiihtäessä sekä haastavassa maastossa, jossa käsiä on pystyttävä käyttämään vapaasti.

Rinkan taskut, lokerointi ja kantosysteemi

Jääkäri L:n reppupussi on suunniteltu tilavuudeltaan vastaamaan keskipitkän vaelluksen tarpeisiin. Suuaukossa on käytössä kätevä rolltop-tekniikka. Rolltopin ansiosta rinkan kokoa pystyy säätämään portaattomasti ja myös ylipakkaus on mahdollista. Suuaukko lukittuu pikalukolla ja päälle tulee vielä läppä, joka suojaa ylipakattua kuormaa. Rinkan läppä suljetaan hihnoilla, joissa on reilu pituus ja alle mahtuu hyvin lisävarusteita kuten makuupussi. Läpän sisäpuolelta löytyy sopivan kokoinen tasku arvotavaroille. Tarrapaikkaan läpän päällä saa kiinnitettyä nimen tai muun haluamansa merkin.

Repun sisällä on nauhalla suljettava välipohja, millä voit jakaa reppupussin kahtia ylä- ja alaosaan. Reppupussin yläosan sisällä on selkää vasten tarralla suljettava 28x50 cm tasku, josta löytyy Jääkäri L:n jämäkkä alumiininen tukiranka. Voi käyttää taskua myös erilleen pidettäville tarvikkeille tai juomarakolle. Repun yläosassa, heti rolltop-sulun alla on suojattu ulostuloaukko piuhalle, juomarakon letkulle tai vaikka antennille. Taskun yläpuolelta löytyy ripustuslenkki, johon laitat esimerkiksi juomarakon vakaasti roikkumaan.

Reppupussin alaosan sisältöön pääset kätevästi käsiksi erillisen vetoketjun kautta. Vetoketjussa on kaksi naruilla varustettua vedintä, joten voit alaosan avata haluamastasi kohdasta mainiosti vaikka hanskat kädessä. Jääkäri L:n kyljistä löytyy neljä kiristyshihnaa, jolla repusta saa aina tiiviin pakkauksen. Kiristyshihnoissa on 25 mm pikalukot, jotka ovat mitoitettu reiluiksi siten, että niitä voit hyödyntää pitkänomaisen tavaran kiinnitykseen repun kupeisiin.

Jääkärille tunnusomainen nauhakujasto eli PALS / MOLLE on useimpien maiden armeijoilla käytössä. Tällainen kiinnitysjärjestelmä takaa kantovälineen muokattavuuden ja kestävyyden. Nauhakujasto kulkee Jääkäri L:n edessä, sivuissa, läpässä, kantoviillekkeissä sekä lantiovyössä. Yhteensopivia taskuja voi siis kiinnittää mihin tahansa kohtaan reppua. Yksi kujaston lenkki kestää yli 100kg vetoa.

 

TEKNISET TIEDOT

  • Ulkomitat: Rolltop korkeus 60-80 cm, leveys 31 cm ja syvyys 22 cm
  • Reppupussin tilavuus reppu suljettuna 40-55 litraa
  • Tilavuus ylipakattuna enintään 60 litraa
  • Läpän arvotavarataskun tilavuus 2 litraa
  • Paino yhteensä: 2,38 kg (Reppupussi 1,43 kg, Läppä 0,23 kg, Lantiovyö 0,41 kg, Ristiselän pehmuste 0,08 kg, Tukiranka 0,27 kg)
  • Lantiovyön säätöpituus: 90-150 cm. Huom! Lantiovyön käyttöpituus on aina pienempi kuin säätöpituus. Vaatteet ja vyön pehmusteet vähentävät käyttöpituutta yleensä 10-15cm Käyttöpituus mitataan käyttäjän lantionympäryksestä kaikkien vaatteiden kanssa lisättynä vyön pehmusteilla.
  • Materiaalit: 1000D Cordura PU pinnoitteella, Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut ja polyesterinauhat.
  • Ranka: DUR-alumiini.
  • Väri: musta / vihreä
  • Takuu: Viiden vuoden valmistusvirhe- ja materiaalitakuu.
 

SIVUTASKUJEN ESITTELYVIDEOT:

PYSTYTASKU L

YLEISTASKU MINI

YLEISTASKU PIENI

TYÖKALUTASKU

Lisätietoa

Tuotenumero EDU0108730
Tuotemerkki Savotta
Takuu 5 years
Measurements 60-80 x 31 x 22 cm
Weight 2,4 kg
Material 10000 Cordura PU-pinnoitteella, Delrin-erikoismuovisoljet, 8mm spiraalivetoketjut, polyester nauhat, runko DUR-alumiinia

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki