Rinkka, Savotta Jääkäri XL 80 litraa oliivinvihreä

Lisää kuvia

Rinkka, Savotta Jääkäri XL 80 litraa oliivinvihreä

Tuotekoodi: EDU0109312

- 80–100 litraa - Erinomainen ylipakattavuus - Ala- ja yläosastaon välissä avattava välipohja - Vedenpitävä suojakaulus - Kompressiohihnat ja avoimet pussimaiset sivutaskut mahdollistavat pitkien esineiden kuljettamisen - Runsaasti MOLLE/PALS-nauhakujastoa ympäri rinkkaa ja lantiovyön pinnalla - Läpivienti juomaletkulle tai piuhalle - 10 vuoden valmistusvirhe- ja materiaalitakuuSaatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

JÄÄTÄVÄN hyvä Jääkäri XL, olit sitten reppureissailija, luontokuvaaja, vaeltaja, kalastaja, mainio tyyppi tai vaikka röllipeikko. Savotan Jääkäri XL on uudistunut ja on materiaaliltaan entistä ominaisuuksiltaan entistä jämäkämpi ja parempi. Jämäkkään, jäätävään tai jämerään menoon, Jääkäri ei petä sinua kovassakaan kyydissä.

Miksi juuri tämä rinkka?

 • Koska ihan jäätävän hyvä rinkka
 • 80–100 litraa
 • 10 vuoden valmistusvirhe- ja materiaalitakuu
 • Vedenpitävä suojakaulus
 • Läpivienti juomaletkulle
 • Runsaasti MOLLE/PALS-nauhakujastoa ympäri rinkkaa ja lantiovyön pinnalla

Järeä Savotta Jääkäri XL

Jääkäri XL on parannettu malli Suomen Puolustusvoimille suunnitellusta laskuvarjojääkäririnkasta. Rinkan suunnittelussa on kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja ideoista on parhaat palat ommeltu jämäkäksi Jääkäriksi. Jääkäri on enemmän kuin perusrinkka. Jääkärin useat yksityiskohdat ja kattava molle-kujasto tekee rinkasta todella monipuolisen ja modulaarisen työvälineen. Kapean muotonsa ansiosta rinkka sopii erinomaisesti tilanteisiin ja tiloihin, missä käsiä pitää pystyä käyttämään vapaasti. Vahva DUR- alumiinirunko pitää huolen, että rinkkaa on todella tukeva kantaa. Tukirunko jakaa taakan anatomisesti lantiolle ja pitää Jääkärin hyvässä ryhdissä. Näin hartiat ja selkä eivät rasitu liikaa isostakaan taakasta.

Jääkärin taskut ja lokerointi

Jääkäri XL:n reppupussi 84x32x23 cm on tehty kapeaksi ja riittävän tilavaksi, jotta sinne saat mahtumaan tarvittavat välineet pidemmällekin reissulle. Reppupussin suuaukon suljet kiristysnarulla ja suuaukon tiiviyden varmistat ylipakkaamisen mahdollistavalla vedenpitävällä suojakauluksella. Suuaukossa on pikalukollinen kompressiohihna, millä voit sitoa ylipakatun rinkan tiukasti. Näin mikään pääse putomaan kyydistä tai hölskymään. Suuaukon peität repun pään myötäisellä hihnoilla suljettavalla läpällä. Läppä on kiinnitetty molemmilta puolilta säädettävillä hihnoilla. ”Kelluvan” läpän ansiosta ylipakkaaminen ja ylipakatun kuorman suojaaminen on helppoa. Hihnojen reipas pituus antaa läpän alle tarvittaessa mukavasti tilaa lisävarusteille, esimerkiksi makuupussille. Läpän sisäpuolella on vetoketjulla suljettava erittäin tilava 33x31 cm arvotavaratasku.

Reppupussin sisältä löytyy sulkuhuppu, millä saat reppupussin jaettua kahtia ylä- ja alaosaan. Reppupussin sisällä yläosassa on tarralla suljettava 28x35 cm verkkotasku erillään pidettäville tavaroille tai juomarakolle. Verkkotaskuun mahtuu helposti 13,3” läppäri tai sitä pienemmät padit, läpyttimet ja vermeet. Rinkan ylöosan molemmilla sivuilla on suojatut ulostuloaukot piuhalle, juomarakon letkulle tai vaikka antennille.

Reppupussin alaosan sisältöön pääset vaivattomasti käsiksi vetoketjullisen 34x34 cm läpän kautta. Vetoketjussa on kaksi vedintä joilla voit avata läpän haluamastasi kohdasta. Reppupussin selkämyksen alaosassa on 2 pikalukollista säädettävää kuminauhaa tavaran sidontaan. Alaosan läpästä löydät myös neljä 13x13 cm verkkotaskua arvotavaran ja irtoesineiden säilytykseen.

Rinkan sivuilta löytyvillä neljällä kiristyshihnalla kiristät reppupussin tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella. Pikalukoilla varustetu kiristyshihnat ovat irrotettavat ja vapaasti säädettävissä lyhentäjäsolkien avulla. Kiristyshihnoille löydät rinkan molemmilla puolilla parilliset kiinnityslenkit viidellä eri korkeudella. Rinkassa on täten sivukiristyshihnoille 20 kiinnityspistettä.

Sivuilla alhaalta löytyy avoimet kuminauhakiristeiset taskut, minne voit laittaa pientarvikkeita. Vaihtoehtoisesti voit laittaa sinne pitkän työkalun pään tai juomapullon, jonka kaulan saat sidottua sivukiristyshihnalla jämäkästi paikoilleen. Taskujen pohjista löytyy myös metallirenkaat veden poistamiseksi taskusta.

Rinkan runko

Tekniset tiedot

 • Ulkomitat: korkeus 84 cm, leveys 32 cm, syvyys 23 cm.
 • Reppupussin tilavuus reppu suljettuna noin 80–100 litraa.
 • Repun ylipakkaustilavuus suojapussin avulla noin + 20 litraa.
 • Läpän arvotavarataskun tilavuus noin 5 litraa.
 • Paino noin 3,7 kg.
 • Materiaalit: 1000D Cordura, Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut.
 • Runko: Suomessa hitsattu DUR-alumiini.
 • Väri: oliivinvihreä.
 • Takuu: Kymmenen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
 • Suomessa valmistettu

Lisätietoa

Tuotenumero EDU0109312
Tuotemerkki Savotta
Takuu 5 years
Measurements 79 x 38 x 23 cm
Weight 3,8 kg
Material 10000 Cordura, Delrin-erikoismuovisoljet, 8mm spiraalivetoketjut, runko DUR-alumiinia

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki