Rinkka, Savotta Jääkäri L 60 litraa oliivinvihreä (Rajajääkäri)

Lisää kuvia

Rinkka, Savotta Jääkäri L 60 litraa oliivinvihreä (Rajajääkäri)

Tuotekoodi: 0108712

- Vedenpitävä - Erittäin kestävä ja tukevatekoinen - 60 litraa - Useita taskuja, hihnoja ja hyödyllisiä ominaisuuksia - Päälokero avattavalla välipohjalla - Läpiveto juomaletkulle tai piuhalleSaatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
339,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Jos vaadit rinkalta paljon, vaadi itsellesi jääkäri L. Tämä on kokoluokkansa parasta antia ellei paras. 

Tämä rinkka on upea työkalu niin ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään, joka ei varmasti jätä pulaan. Jos haluat parasta, parasta vaativalle käyttäjälle on Jääkäri L.

Miksi juuri tämä rinkka?

- Vedenpitävä

- Erittäin kestävä ja tukevatekoinen

- 60 litraa

- Useita taskuja, hihnoja ja hyödyllisiä ominaisuuksia

- Päälokero avattavalla välipohjalla

- Läpiveto juomaletkulle tai piuhalle

Savotta Jääkäri L – Rinkka vaativiin olosuhteisiin

Rajajääkäri on parannettu malli alkujaan Rajavartiolaitokselle suunnitellusta Rajapartiorepusta. Rajajääkäri on paranneltu malli alkuperäisestä 1989 vuoden rajapartiorepusta ja se on käytännössä jääkärir M:n isoveli. Savotta on vuosien ajan kerännyt käyttäjien kokemuksia, toiveita ja palautteita tuotekehityksemme arkistoon. Tuota arvokasta tietoa käyttäen, Savotta on kehittänyt Rajapartiorepusta nykyaikaisen ja huikean kestävän anatomisen Jääkäri L.

Jääkäri L:n useat  yksityiskohdat ja kattava molle-kujasto tekee rinkasta todella monipuolisen ja modulaarisen työvälineen. Kapean muotonsa ansiosta rinkka sopii erinomaisesti tiloihin, missä käsiä pitää pystyä käyttämään vapaasti.

Täysin uudistettujen kantoviilekkeiden, lantiovyön ja vahvan sisäisen alumiinirangan ansiosta rinkkaa on todella tukeva kantaa. Rinkan tukiranka jakaa painon anatomisesti lantiolle siten, että hartiat ja selkä eivät rasitu liikaa isostakaan taakasta.

Rinkan taskut, lokerointi ja kantosysteemi

Rinkan reppupussi on suunniteltu kapeaksi ja riittävän tilavaksi, jotta sinne saat tarvittavat välineet keskipitkälle vaellukselle. Reppupussin suuaukon suljet vedenpitävällä ja ylipakkaamisen mahdollistavalla rolltop-tekniikalla. Rolltopin avulla voit säätää rinkan korkeutta 60-80 cm välillä, joten voit säätää kokoa portaattomasti tarpeidesi mukaan. Rolltop-suuaukon lukitset 25 mm pikalukolla ja itse suuaukon peitetät hihnoilla suljettavalla repun pään myötäisellä läpällä. Läppä on kiinnitetty molemmilta puolilta säädettävillä hihnoilla ja se mahdollistaa vaivattoman ylipakkaamisen ja ylipakatun kuorman suojaamisen. Pitkät hihnat antaa läpän alle tarvittaessa reippaasti tilaa lisävarusteille, kuten makoisalle makuupussille. Läpän sisäpuolelta löydät vetoketjulla suljettavan erittäin tilavan 26x30 cm arvotavarataskun.

Repun sisällä on nauhalla suljettava välipohja, millä voit jakaa reppupussin kahtia ylä- ja alaosaan. Reppupussin yläosan sisällä on selkää vasten tarralla suljettava 28x50 cm tasku, josta löytyy Jääkäri L:n jämäkkä alumiininen tukiranka. Voi käyttää taskua myös erilleen pidettäville tarvikkeille tai juomarakolle. Repun yläosassa, heti rolltop-sulun alla on suojattu ulostuloaukko piuhalle, juomarakon letkulle tai vaikka antennille. Taskun yläpuolelta löytyy ripustuslenkki, johon laitat esimerkiksi juomarakon vakaasti roikkumaan. Reppupussin alaosan sisältöön pääset kätevästi käsiksi erillisen vetoketjun kautta. Vetoketjussa on kaksi naruilla varustettua vedintä, joten voit alaosan avata haluamastasi kohdasta mainiosti vaikka hanskat kädessä. Jääkäri L:n kyljistä löytyvillä neljällä kiristyshihnalla kiristät reppupussin tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella ja voit sanoa hyvästi hölskymiselle. Kiristyshihnoissa on 25 mm pikalukot ja ovat mitoitettu reiluiksi siten, että niitä voit hyödyntää pitkänomiasen tavaran kiinnitykseen repun kupeisiin.

Rinkan tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: Rolltop korkeus 60-80 cm, leveys 31 cm ja syvyys 22 cm
  • Reppupussin tilavuus reppu suljettuna 40-55 litraa
  • Tilavuus ylipakattuna enintään 60 litraa
  • Läpän arvotavarataskun tilavuus 2 litraa
  • Paino yhteensä: 2,38 kg (Reppupussi 1,43 kg, Läppä 0,23 kg, Lantiovyö 0,41 kg, Ristiselän pehmuste 0,08 kg, Tukiranka 0,27 kg)
  • Lantiovyön säätöpituus: 90-150 cm. Huom! Lantiovyön käyttöpituus on aina pienempi kuin säätöpituus. Vaatteet ja vyön pehmusteet vähentävät käyttöpituutta yleensä 10-15cm Käyttöpituus mitataan käyttäjän lantionympäryksestä kaikkien vaatteiden kanssa lisättynä vyön pehmusteilla.
  • Materiaalit: 1000D Cordura PU pinnoitteella, Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut ja polyesterinauhat.
  • Ranka: DUR-alumiini.
  • Väri: oliivinvihreä.
  • Takuu: Viiden vuoden valmistusvirhe- ja materiaalitakuu.

Lisätietoa

Tuotenumero 0108712
Tuotemerkki Savotta
Takuu 5 years
Measurements 60-80 x 31 x 22 cm
Tilavuus 40 - 55 litraa, ylipakattuna 60 litraa
Weight 2,4 kg
Material 10000 Cordura PU-pinnoitteella, Delrin-erikoismuovisoljet, 8mm spiraalivetoketjut, polyester nauhat, runko DUR-alumiinia

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki