RINKAT - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa!

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Hyvä rinkka istuu mukavasti selässä, on tukeva painon kanssa ja sitä voi mukavasti kantaa useamman tunnin selässään. Rinkka kannattaa säätää niin että se liikkuu mahdollisimman vähän kävellessä, ja lantiohihna kannattaa säätää kunnolla, sillä se kantaa suurimman osan rinkan painosta, ja tekee kantamisesta kevyempää.

 

Yleisesti ottaen 60-70 litran rinkkaan saa mahdutettua viikon vaellusvarusteet, rinkat ovat myös erittäin sopivia matkustamiseen tämän takia. 60-70 litran rinkat soveltuvat erittäin moneen käyttötarkoitukseen ja ovat loistavia yleisrinkkoja.

 

Rinkan koko

 

Tämän määrittelet sinä. Useimmiten 70 litran kokoinen rinkka on ihan riittävä alle viikon reissuille. Kannattaa ottaa tarkasteluun se, kuinka korkeaksi rinkka tulee. Liian korkea rinkka ei palvele sinua millään tavalla, vaan on enemmän haitaksi. Muutaman päivän reissulle rinkka on turha, joten silloin kannattaa katselle mieluummin hyvää minijääkärireppua.

 

Tavarasäilytys rinkassa

 

Hyvässä rinkassa tavaroihin pääsee käsiksi helposti ja nopeasti, eikä tarvitse koko rinkkaa tyhjentää. Näin esimerkiksi rinkkaan tulisi päästä käsiksi sekä pohjan, sivun että yläosan kautta. Lisäksi kannattaa ehdottomasti hankkia sellainen rinkka, jossa sivutaskuihin saa vielä ”nopeasti esille tarvittavat” välineet.

 

Mallien eroja tässä suhteessa

 

Meillä on kahdenlaisia rinkkoja säilytystilan näkökulmasta. Ensinnäkin on näitä perinteisiä siviilikäyttöön suunniteltuja rinkkoja, joissa on yleensä hyvin taskut suunniteltu. Sotilaskäytöstä siviilikäyttöön lainatuissa rinkoissa sen sijaan mahdollisuudet kasvavat MOLLE/PALS-kiinnityssysteemien avulla. Rinkka saa hetkessä kasan uusia sivutaskuja tällä menetelmällä, ja siten rinkasta tulee sotilaallisen mahtipontinen. Katso tästä yleistaskut rinkkaan!

 

Rinkka ja ergonomisuus

 

Rinkan ominaisuutena on jäykkä selkäosa. Tämä yleensä pätee parhaiten nykyaikaisia moderneja siviilikäytössä olevia rinkkoja. Vanhempaa rinkkatyyppiä edustaa putkirunkoinen rakenne, joka pitää rinkan ryhdin ja kannattelee entisestään kulkemisen helppoutta. Putkimallisessa rinkassa ei myöskään selkä hikoa yhtä helpolla kuin tavallisen rinkan kanssa.

 

Rinkoissa on lantio- ja rintavyöt. Näiden avulla rinkan painosta saadaan siirrettyä jopa 50% hartioiden saamasta taakasta. Olkaviilekkeitä on mahdollista säätää jokaisessa rinkassa, jolloin rinkka muovautuu juuri oman kehon mukaiseksi. Toki muistutamme jälleen, että rinkka tulee valita hyvän fiiliksen ja lähituntuman kautta eikä suinkaan ostaa sikaa säkissä.

 

Rinkan suojaus

 

Osassa rinkkamalleja tulee mukana sadesuoja. Näin ei välttämättä ole kaikissa. Tämän saa onneksi myös erikseen.

 

Rinkat toimitetaan ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

 

Suurimman osan rinkkojen hinnastosta on yli 125 euroa, minkä vuoksi voimme luvata näille ilmaisen toimituksen kotiin saakka, mikäli näin haluat. 

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: 010 3226 944 (arkisin klo 10-14)
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

Rinkka.com / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala

Y-tunnus 2357972-1

MAKSUTAVAT

- Verkkopankki, pankki- ja luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express), MobilePay, Klarnan lasku, yrityslasku 


TOIMITUS: Posti ja Matkahuolto

- Kirje, Postin pakettiautomaatti, Postipaketti Economy 16, Matkahuolto Lähellä-paketti, kotiinkuljetus, yrityspaketti


TOIMITUSMAKSUT

- 0–50€ tilaus: 4,90€ (SMARTPOST: 3,90€)
- yli 50€ pakettipisteeseen toimitettuna: 0€
- yli 50€ mutta alle 125€ kotiinkuljetuksena: 10€
- yli 125€ kotiinkuljetuksena: 0€

Pieni hetki