Reppu 20 litraa, Savotta Jääkäri S oliivinvihreä

Tuotekoodi: 0108512

Reppu 20 litraa, Savotta Jääkäri S oliivinvihreä

Lisää kuvia

- 20-25 litraa
- Läpiviennit juomaletkulle tai piuhoille
- Menee kivasti käsimatkatavara lentsikassa
- Viiden vuoden takuu
- Sisätasku läppärille tai juomapussille
- Ergonominen ja monipuoliset säätömahdollisuudet
- Suomessa valmistettu

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Tarjoushinta 99,90 €

Hinta: 129,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Etsitkö parasta suomalaista päiväreppua? Savotan 20-25 litran Jääkäri S saattaa hyvin sen manttelin periä! Jääkäri S on 100% RAUTAA (siis kuvainnollisesti puhuen). Jääkäri S sopii vaikka pyöräilyrepuksi, kauppakassiksi ja ulkomaanmatkallakin se menee käsimatkatavarana.  

Miksi juuri tämä reppu?

- 20-25 litraa

- Todella monipuolinen ja kestävä

- Ulostuloaukot juomaletkulle molemmilla sivuilla

- Ergonominen ja monipuolisesti säädettävissä

- Näpsäkkä koko, menee esim. käsimatkatavarana lentokoneessa

Vihreä päiväreppu – Savotta Jääkäri S

Jääkäri S on Jääkäri-perheen pienempi päiväreppu. Jääkäri S:n suunnittelussa Savotta on kerännyt huikean määrän käyttäjien toiveita ja kokemuksia. Parhaista paloista Savotta on puristanut kasaan upean Jääkäri S:n. Jääkärirepun mainetta ja kunniaa kerännyt toiminnallisuus ja tuttu muoto on haluttu pitää mahdollisimman samanlaisena. Käytännössä Jääkäri S on kevennetty ja katkaistu Jääkäri M.

Jääkäri S on Savotan ja myös minun näkemys siitä, millainen tämän kokoluokan pienen päivärepun täytyy olla. Jokainen yksityiskohta ja ominaisuus on tarkkaan testattu ja harkittu. Jääkäri S on todella mukautuva päiväreppu pienestä koosta huolimatta. Matkasitpa sitten urbaanissa viidakossa, aurinkoisella aavikolla tai keskellä vehmasta metsää.  Modulaarisuutta tuovat repun molle-kujastoon saatavien taskujen lisäksi useat erikseen hankittavat lisävarusteet: Irtohihnat, rintaremmit, lantiovyöt, selkävahvikkeet, lisäpehmusteet ja muut hilppeet. Tarpeen tullessa voit siit parantaa Jääkäri S:n käytettävyyttä entisestään.

Jääkäri S on jotain parempaa kuin perinteinen pikkureppu. Se on aktiivisen ja liikkuvan ihmisen työväline. Näpsäkän kokonsa ansiosta Jääkäri S ei jätä pulaan ahtaissakaan paikoissa. Jääkäri S sopii loistavasti arkikäyttöön kauppakassiksi, pyöräilyyn, juoksemiseen, hiihtämiseen, metsästykseen ja menee lentokoneessa käsimatkatavarana. Jääkäri Sstä saat todella kestävän toverin myös mihin tahansa extreme-lajiin, jos et ole grammojen viilaaja.

Jääkäri S taskut ja lokerointi

Jääkäri S reppupussi on suunniteltu tilavaksi ja kapeaksi. Reppupussiin mahtuu kaikki päiväreissulle tarvittavat välineet. Normaalipakkauksessa repun suuta taivutetaan kymmenisen senttiä läpän mukana, ja näin tavarat ei pääse pomppimaan Jääkäri S:n sisuksista ulos. Näin taitoksesta tulee myös vedenpitävä. Hihnojen reilu pituus ja taittuva suuaukko mahdollistaa Jääkäri S:n runsaan ylipakkaamisen. Jääkäri S:n reppupussia voit säätää portaattomasti 18-22 litran välillä.

Läpän sisäpuolelta löytyy vetoketjulla suljettava 15x25 cm pientarvike- ja arvotavaratasku vaikka passille ja hammasharjalle. Repun avaamista ja tavaroiden kaivamista helpottaa suuaukon eteenivahvike, minkä avulla Jääkäri S:n suu pysyy auki helposti.

Reppupussin sisältä löydät 25x37 cm taskun juomarakolle tai erillään pidettäville tarvikkeille. Taskuun sujahtaa vaikka 13,3” läppäri. Taskun suulta löytyy kuminauha, jonka avulla estät tarvikkeiden hyppimisen pitkin reppua. Yläosassa taskua on ripustuslenkki, mihin saat juomarakon tai jonkin muun ripustettavan kamppeen vakaasti.

Läpän alla suojassa repun molemmilla sivuilla on ulostuloaukot juomarakon letkulle, piuhalle tai antennille.

Repun kyljistä löytyy kompressiohihnat millä kiristät reppupussin tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella. Hihnoja voit toki käyttää myös jonkun pitkänomaisen tavaran sitomiseen.

Jääkäri S tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: korkeus 45 cm (ylipakattuna 55cm), leveys 25 cm ja syvyys 16 cm.
  • Tilavuus: säädettävissä 20-25 litran välillä.
  • Paino: 775 grammaa.
  • Materiaalit: 1000D Polyamidi kangas PUR pinnoitteella (Cordura/Codura), Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut.
  • Väri: oliivinvihreä ja musta.
  • Takuu: Viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
  • Suomessa valmistettu.

Wau, wau, wau, WOW!

Lisätietoa

Tuotenumero 0108512
Takuu 5 years
Measurements 45 x 25 x 16 cm
Tilavuus 18-22 litraa
Paino (ei pakollinen kenttä) 775 g
Materiaali 10000 Cordura, Delrin-erikoismuovisoljet, 8mm spiraalivetoketjut

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki