REPUT - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa

<center> REPUT - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa </center>

Taulukkona  Listana 

30 Nimike(ttä)

Monipuolisesti reppuja ja rinkkoja vaelluksille, kouluun tai päivittäiseen käyttöön

Kaupassamme on suuri valikoima erilaisia reppuja josta varmasti löydät itsellesi sopivan. Tuotevalikoimasta löydät rinkkoja, urheilukasseja, päiväreppuja ja koulureppuja, myös pari vedenpitävää. Useimmista repuista löytyy erillinen tasku läppärille joka pitää sen tukevasti ja turvallisesti paikoillaan.

 

Rinkat retkeilyyn ja reilaamiseen

 

 Rinkat sopivat loistavasti retkeilyyn sekä reilaamiseen. Niistä löytyy loistavasti tilaa vaatteille ja muille tarpeellisille tavaroillesi. Retki City 70+1 rinkasta löytyy tilaa sekä mukavuutta, rinkka istuu tukevasti selkään ja samalla omaa 70 litraa kuljetustilaa. Rinkan alaosaston voit sulkea vetoketjulla omaksi taskukseen, joten voit helposti erotella vaikka likapyykkisi puhtaista vaatteistasi.

 

Monta reppu vaihtoehtoa koulupolulle

 

Valikoimassamme on useampia koulureppuja jotka sopivat jopa nuoremmille koulunkävijöille. Vanhan koulukunnan tyyliin löytyy Retki Retro reppu joka varmasti miellyttää retro-tyylin fanien silmää. Vaikka tyyli onkin klassiinen, on repussa kaikki nykyajan mukavuudet kuten vahvistettu pohja ja läppäritasku.

 

Modernimmasta tyylistä pitäville löytyy RetkiTEC Oulu reppu joka on valmistettu kulutusta kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, repussa on pari pienempää taskua pienille tavaroille ja isompi säilytystila jossa on oma tasku 17-tuumaiselle läppärille.

 

Reppu neljään vuodenaikaan

 

Kaikki tiedämme että Suomen sääolosuhteet ovat hyvinkin vaihtelevat, sen takia vedenpitävä reppu on loistava vaihtoehto jokaiseen vuodenaikaan. Mallistostamme vedenpitävä Retki Black Rainstopper reppu on sopiva kaikkiin sääolosuhteisiin. Repussa on iso laajasti avattava päätasku jonka sisällä on omat lokerikkonsa läppärille, tabletille sekä puhelimelle, tästä syystä tavarat on helppo pitää järjestyksessä ja nopeasti löydettävissä. Retki Black Rainstopper on valmistettu vedenpitävästä PU laminoidusta ripstop materiaalista, ja pitää tavarasi kuivana.

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: 010 3226 944 (arkisin klo 10-14)
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

Rinkka.com / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala

Y-tunnus 2357972-1

MAKSUTAVAT

- Verkkopankki, pankki- ja luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express), MobilePay, Klarnan lasku, yrityslasku 


TOIMITUS: Posti ja Matkahuolto

- Kirje, Postin pakettiautomaatti, Postipaketti Economy 16, Matkahuolto Lähellä-paketti, kotiinkuljetus, yrityspaketti


TOIMITUSMAKSUT

- 0–50€ tilaus: 4,90€ (SMARTPOST: 3,90€)
- yli 50€ pakettipisteeseen toimitettuna: 0€
- yli 50€ mutta alle 125€ kotiinkuljetuksena: 10€
- yli 125€ kotiinkuljetuksena: 0€

Pieni hetki